These are the people in your neighbourhood

Viimeinen työviikko polkaistiin käyntiin yhdessä Checkpoint Helsingin kanssa. “These Are The People In Your Neighbourhood”-projektissa lapset tutustuvat lähialueensa, tässä tapauksessa Vuosaaren, yrityksiin ja laativat niistä kävelykierroksen vierailijoille. Projektin toteuttamiseen sisältyy vierailuja, haastatteluja, taiteilua ja hauskanpitoa.

Hohtavan Helsingin rooli projektissa on lasten työskentelyn dokumentointi. Lapset olivat riemuissaan päästessään itse tutustumaan kameroihin ja mikrofoniin. Pian he kuitenkin keskittyivät omiin puuhiinsa kameran käydessä kuin ammattilaiset, pysähtyen vain tauoillaan nimeämään kuvausryhmän jäseniä uudelleen (terveisin Elmeri ja S-Etukortti) ja kyselemään tärkeitä kysymyksiä (“tykkäätsä pöllöistä?”). Kaikkien onneksi sää oli puolellamme kiertäessämme projektiin osallistuvat yritykset maanantai-iltapäivänä. _MG_9489 _MG_9521

Tänään, huomenna ja keskiviikkona lapset haastattelevat yritysten edustajia. Me pysyttelemme taka-alalla kameroinemme, kuvaamassa promomateriaalia projektia varten.