Loppuhuipennus!

Kuusi viikkoa meni todella npeasti ja enää yksi päivä jäljellä. Olemme oppineet tässä ajassa hurjan paljon mm. videoitten ja kuvien editoimisesta, erinlaisten some-kanavien käytöstä, haastattelujen tekemisestä, kameroiden optiikasta ja paljon muusta liittyen mediaan ja taiteeseen.

Työskentelimme Helsingin Taidemuseon kanssa, jonka jälkeen aloimme kiinnittämään huomiota julkiseentaiteeseen, mutoiluun ja siihen kuinka paljon vaikutusta pienilläkin asioilla on kaupunkiyhteisöön. Oli kiinnostavaa saada kuulla alalla työskentelevien ihmisten kokemuksia ja mielipiteitä, sillä tämänn kesätyön aikana hapessa vieraili mm. yhteisötaitelija, bloggaaja, graafinen suunnittelija, Helsinki Design Weekin järjestäjiä, muotoilija, Ylen ja nurten toimittajia. Lisäksi työskentelimme Nuorten priden parissa, joka oli milenkiintoista, koska saimme kuulla monien ihmisten ajatuskia seksuaali-ja sukupuoli vähemmistöihin suhtautumisesta.

Emme olisi voineet saada parempaa kesätyötä, koska ryhmässämme kaikki olivat luovia ja kannustavia. Olemme päässeet toteuttamaan itseämme lukuisilla tavoilla. Jäämme kaipaamaan koko työryhmää ja Happea.

Toivotamme mukavaa loppuprojektia toiselle ryhmälle!

T: Shuhda ja Milja