Seikkailu Vallisaaressa

Vietimme Vallisaaressa ja Kuninkaansaaressa kolme päivää, jotka menivät nopeasti, sillä kaikkea uutta ja mielenkiintoista löytyi koko ajan. Päätimme Shuhdan ja Pepin kanssa tehdä saarista kuvituskuvalla esittelyvideon. Halusimme luoda videoon saman tunnelman, kun mitä itse koimme saaria tutkiessa. Mielestäni saari oli kaikinpuolin kaunis ja todella kiinnostava. Tuli lapsenomainen fiilis haluta tutkia ihan kaikkea mitä näki ympärillä, sillä en ollut koskaan aikaisemmin saaresta edes kuullut. Saari oli täynnä kasveja, joita ei usein nää muualla Helsingissä ja upeita luolia ja Aleksanterin patterin, joka toi mieleeni hobittikylän. Lempikohtani oli kuitenkin saarien välillä oleva kivistä tehty silta. Maisemat Suomenlinnaan ja merelle olivat upeat. Odotan innolla ensi vuotta, jolloin Vallisaari avataan kaikille avoimeksi ja mitä kaikkea sille keksitäänkään.